Nyitólap Kiszállítási feltételek

Kiszállítási feltételek

Egyéni vásárlóként regisztrált partnereknek: nettó 10. 000,-Ft, bruttó 12.700,-Ft vásárlási összeg fölött INGYENESEN szállíttatunk házhoz futárszolgálattal, ezen összeg alatt 1270,-Ft a kiszállítási költség.

Tenyésztőként regisztrált partnereknek: min. 36kg  felett INGYENESEN szállíttatunk házhoz, ezen összeg alatt 2250,-Ft a kiszállítási díj. 

Amennyiben a rendelés munkanapokon 12. 00-ig beérkezik, úgy következő munkanap kiszállításra kerül, amiről a futárszolgálat tájékoztatást küld. 

Online leadott rendeléseket személyesen azonnal, ingyenesen átvehetik telephelyünkön, munkanapokon 9.00-15.00-ig.

Kérjük ezt jelezze rendelésnél, vagy ügyfélszolgálatunknak. 

Vevőszolgálatunk címe 2142 Nagytarcsa, Alsó Ipari körút 8F.

Nyitvatartási ideje: hétköznap 9:00-15:00

E-mail cím: rendeles@innoreal.hu

Telefon: +36-30-55-66-852

Kérjük a nagykereskedelmi-kiskereskedelmi partnereinket, hogy szíveskedjenek részünkre a FELIR azonosítójukat és a működési engedélyükről (takarmány forgalmazási) másolatot elküldeni részünkre a törvényi szabályozásnak megfelelően. 2018. május 1-től ez alap feltétel lesz a viszonteladói kedvezmények igénybe vételének.

Kiskereskedelmi, viszonteladó kedvezménnyel rendelkező partnereknek: nettó 30. 000,-Ft vásárlási összeg felett a kiszállítás INGYENES. 

Nagykereskedelmi partnereknek nettó 50. 000,- vásárlási összeg felett a kiszállítás INGYENES. 

Az állateledelen kívüli termékek minimális rendelési egységéről érdeklődjenek a vevőszolgálatnál. 

A kiszállítási díjak Magyarország területére érvényesek, amennyiben rendelésük értéke nem éri el az ingyenes kiszállítási értékhatárt, úgy a szállítási díjról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.